Artiesten

  • Posted on: 22 May 2013
  • By: folliesdanvers

Sacha Ryan:
Sasha Ryan

Onze Miss Travestie België 2013. Zij sleept u mee in haar opzwepende latinnummers en laat zien dat je op 15 seconden volledig van outfit kan wisselen. Met veel danstalent zet deze artieste dan ook een show neer van de bovenste plank! Naast Miss Travestie België mag Sacha zich eveneens Miss Summerqueen en Miss Dragqueen de Panne 2012 noemen.
Luna Sylver:
Sasha Ryan

Haar carrière begon in de zomer van 2009. Een half jaar later nam ze deel aan de Aalsterse verkiezing “Night of the Queens”, waar ze eerste eredame werd. Luna is een ambiance meisje. Dit gaat van Vlaamse schlagers, dansummertjes tot de bekende discoplaten. Doch laat ze ook de gevoelige nummers niet aan zich voorbij gaan. Op 6 april 2013 werd ze gekroond tot “Miss Stardiva 2013”.

 


 


Vanessa Dupond:
Sasha Ryan

Deze artieste zorgt voor de komische noot in de show. Als sexy verpleegster kan ze verrassend uit de hoek komen. In heel Vlaanderen is Vanessa Dupond gekend als een van de beste look-a-likes van Celine Dion. Deze verschillende troeven brachten haar reeds tweemaal op het erepodium van de Miss travestie België verkiezing. In 2013 mocht Vanessa daar het lint ontvangen van tweede eredame.